Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, April 8 • 19:45 - 20:15
Militærkuppene

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Hvordan kunne kongens beltevogner havne i krigsherjede Sudan? Hvordan kunne det eritreiske skrekkregimet få sine militære lastebiler fra Norge? Hvordan ble Norge et land diktatorer og dømte våpenhandlere går til for å skaffe seg militært utstyr de ikke får tak i andre steder? Dette er noen av spørsmålene som besvares i «Militærkuppene».


Moderatorer
avatar for Ina Gundersen

Ina Gundersen

Journalist/Styremedlem, Stavanger Aftenblad/SKUP
Ina Gundersen er journalist i Stavanger Aftenblad. Medlem i SKUP-styret siden 2010 og nestleder i 2012/2013.

Forelesere
avatar for Tore Bergsaker

Tore Bergsaker

Journalist, Dagbladet
Tore Bergsaker ble ansatt i Dagbladet i 1995, men har hatt permisjoner både for å jobbe som frilanser i USA og for å studere jus. Arbeidsfeltet har stort sett vært politikk, økonomi og utenriks. I 2012 fikk han SKUP-diplom for «Selvforsvar og gamle venner», om Audun Lysbakkens pengegave til SU og Jonas Gahr Støres tildeling til stiftelsen til vennen Felix Tshudi.
avatar for Kristoffer Egeberg

Kristoffer Egeberg

Journalist, Dagbladet
Kristoffer Egeberg er journalist i Dagbladets. Han kom til avisa i 2002, der han har hatt ulike redaksjonelle roller de siste 14 årene. Hans favorittemaer er forsvars- og sikkerhetspolitikk, samfunnsikkerhet, beredskap, og krisehåndtering. Han ble i fjor tildelt Skup-prisen for «Nigeria-båtene», om Forsvarets tilslørte fartøy-handel med paramilitære selskaper i Vest-Afrika. Han ble også tildelt Internasjonal Reporters IR-pris for samme... Read More →


Friday April 8, 2016 19:45 - 20:15
Ormen Lange 3

Attendees (26)