Loading…
SKUP 2016 has ended
Back To Schedule
Friday, April 8 • 16:15 - 17:15
Toppmøtet

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Er det fortsatt et ønske og ressurser til å satse på den avslørende journalistikken eller er vi på vei inn i oppdateringens tidsalder?

Årets toppmøte deles i to. I den første runden møtes VGs Torry Pedersen, Dagbladets John Arne Markussen, Jan Ove Årsæther i TV 2, NRKs Alexandra Beverfjord og Aftenpostens Espen Egil Hansen.

I del to er det lokalavisenes tur. Kristin Monstad i Drammens Tidende møter Anders Opdahl i Nordlys og BT-redaktør Øyulf Hjertenes.

Moderatorer
avatar for Ingerid Stenvold

Ingerid Stenvold

Journalist, NRK Dagsrevyen
Journalist og programleder i Dagsrevyen i NRK. Fra 2004 til 2008 jobbet hun i NRK Sport, og har dekket flere OL og VM for statskanalen.Stenvold slo Jon Almaas med 5 minutter i Birkebeinerrennet 2009.

Forelesere
avatar for Alexandra Beverfjord

Alexandra Beverfjord

Nyhetsdirektør, NRK
Nyhetsdirektør i NRK og nestleder i Pressens Faglige Utvalg. Har tidligere jobbet for Dagbladet (som nyhetsredaktør, redaksjonssjef, avdelingsleder, vaktsjef, reporter) og for Adresseavisen (reporter). Startet som journalist i 1996. Hovedfag i sosialantropologi fra NTNU.
avatar for Espen Egil Hansen

Espen Egil Hansen

Sjefredaktør, Aftenposten
Espen Egil Hansen er sjefredaktør i Aftenposten
avatar for John Arne Markussen

John Arne Markussen

Sjefredaktør, Dagbladet
John Arne Markussen har siden 2011 vært sjefredaktør i Dagbladet . Fra 2003 til 2011 var han konsernredaktør i Berner Gruppen. Dagbladet har plukket med seg flere diplomer og en SKUP-pris de siste årene, i fjor for artikkelserien «Null Ctrl».
avatar for Kristin Monstad

Kristin Monstad

Ansvarlig Redaktør, Drammens Tidende
Kristin Monstad er sjefredaktør i Drammens Tidende. Hun har tidligere vært redaksjonssjef i Tønsbergs blad. Kristin Monstad mottok SKUP-diplom for «Ungbo-saken og Jarlsø-saken» i 2010. Skup-diplom for «Ukultur i Tønsberg» i 2006. Var medlem av SKUP-styret fra 2012 til 2014... Read More →
avatar for Anders Opdahl

Anders Opdahl

Sjefredaktør, Nordlys
Anders Opdahl, (født 1979), er sjefredaktør i Nordlys. Opdahl er opprinnelig fra bygda Skoganvarre i Porsanger kommune i Finnmark. Han har tidligere jobbet som nyhetsredaktør i i Nordlys, og som journalist i Finnmark Dagblad, Avisenes nyhetsbyrå (ANB) og Dagbladet.
avatar for Torry Pedersen

Torry Pedersen

Head of Publishing, Schibsted Norway
Torry Pedersen har vært  administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Mediehuset VG fra 1. mars 2011. Pedersen har jobbet i VG siden 1988, og har hatt flere lederposisjoner både på nett og papir. Han har blant annet vært administrerende direktør i VG fra 2008, og ansvarlig... Read More →
avatar for Bergens Tidende

Bergens Tidende

Sjefredaktør, Bergens Tidende
The largest regional newspaper in Norway, both on paper and digitally. Owner of several local and niche publications. Important for innovation on content-driven technology.
avatar for Jan Ove Årsæther

Jan Ove Årsæther

Nyhetsredaktør, TV 2
Jan Ove Årsætherer nyhetsredaktør i TV 2.


Friday April 8, 2016 16:15 - 17:15 CEST
Osebergsalen