Loading…
SKUP 2016 has ended
Back To Schedule
Friday, April 8 • 16:15 - 17:15
Toppmøtet

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Er det fortsatt et ønske og ressurser til å satse på den avslørende journalistikken eller er vi på vei inn i oppdateringens tidsalder?

Årets toppmøte deles i to. I den første runden møtes VGs Torry Pedersen, Dagbladets John Arne Markussen, Jan Ove Årsæther i TV 2, NRKs Alexandra Beverfjord og Aftenpostens Espen Egil Hansen.

I del to er det lokalavisenes tur. Kristin Monstad i Drammens Tidende møter Anders Opdahl i Nordlys og BT-redaktør Øyulf Hjertenes.

Moderatorer
avatar for Ingerid Stenvold

Ingerid Stenvold

Journalist, NRK Dagsrevyen
Journalist og programleder i Dagsrevyen i NRK. Fra 2004 til 2008 jobbet hun i NRK Sport, og har dekket flere OL og VM for statskanalen.Stenvold slo Jon Almaas med 5 minutter i Birkebeinerrennet 2009.

Forelesere
avatar for Alexandra Beverfjord

Alexandra Beverfjord

Nyhetsdirektør, NRK
Nyhetsdirektør i NRK og nestleder i Pressens Faglige Utvalg. Har tidligere jobbet for Dagbladet (som nyhetsredaktør, redaksjonssjef, avdelingsleder, vaktsjef, reporter) og for Adresseavisen (reporter). Startet som journalist i 1996. Hovedfag i sosialantropologi fra NTNU.
avatar for Espen Egil Hansen

Espen Egil Hansen

Sjefredaktør, Aftenposten
Espen Egil Hansen er sjefredaktør i Aftenposten
avatar for Øyulf Hjertenes

Øyulf Hjertenes

Sjefredaktør, Bergens Tidende
Øyulf Hjertenes er sjefredaktør i Bergens Tidende
avatar for John Arne Markussen

John Arne Markussen

Sjefredaktør, Dagbladet
John Arne Markussen har siden 2011 vært sjefredaktør i Dagbladet . Fra 2003 til 2011 var han konsernredaktør i Berner Gruppen. Dagbladet har plukket med seg flere diplomer og en SKUP-pris de siste årene, i fjor for artikkelserien «Null Ctrl».
avatar for Kristin Monstad

Kristin Monstad

Ansvarlig Redaktør, Drammens Tidende
Kristin Monstad er sjefredaktør i Drammens Tidende. Hun har tidligere vært redaksjonssjef i Tønsbergs blad. Kristin Monstad mottok SKUP-diplom for «Ungbo-saken og Jarlsø-saken» i 2010. Skup-diplom for «Ukultur i Tønsberg» i 2006. Var medlem av SKUP-styret fra 2012 til 2014... Read More →
avatar for Anders Opdahl

Anders Opdahl

Sjefredaktør, Nordlys
Anders Opdahl, (født 1979), er sjefredaktør i Nordlys. Opdahl er opprinnelig fra bygda Skoganvarre i Porsanger kommune i Finnmark. Han har tidligere jobbet som nyhetsredaktør i i Nordlys, og som journalist i Finnmark Dagblad, Avisenes nyhetsbyrå (ANB) og Dagbladet.
avatar for Torry Pedersen

Torry Pedersen

Head of Publishing, Schibsted Norway
Torry Pedersen har vært  administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Mediehuset VG fra 1. mars 2011. Pedersen har jobbet i VG siden 1988, og har hatt flere lederposisjoner både på nett og papir. Han har blant annet vært administrerende direktør i VG fra 2008, og ansvarlig... Read More →
avatar for Jan Ove Årsæther

Jan Ove Årsæther

Nyhetsredaktør, TV 2
Jan Ove Årsætherer nyhetsredaktør i TV 2.


Friday April 8, 2016 16:15 - 17:15 CEST
Osebergsalen