Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, April 8 • 17:45 - 18:45
10 råd for å gjøre deg til en hverdagsgraver

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Du trenger ikke store ressurser, spisse albuer eller ubegrenset med tid. For å grave i hverdagen må du bare stille det enkle spørsmålet: «Er det sant».

Undersøkende journalistikk er en innstilling, kombinert med praktisk kompetanse for å komme dypere. I denne timen viser den svenske, prisbelønnede journalisten Marja Grill sine tips og snarveier. Du får ti konkrete metoder som du kan benytte i dag.


Moderatorer
avatar for Espen Sandli

Espen Sandli

Journalist/Styremedlem, Dagbladet/SKUP
Espen Sandli er leder av Magasinet i Dagbladet, hvor han har vært ansatt siden 2009. Jobbet tidligere i VG og Drammens Tidende. Har vunnet Skup-prisen, The European Press Prize, IT Sikkerhetsprisen og flere internasjonale priser. Står bak en rekke Skup-bidrag (Null_CTRL, SOS Rasisme, FIFA m.fl). Medlem av Skup-styret siden 2013.

Forelesere
avatar for Marja Grill

Marja Grill

Politisk reporter, SVT Nyheter
Marja Grill er politisk og samfunnsreporter i SVT Nyheter. Hun har lang erfaring som undersøkende journalist lokalt og på riksnivå etter å arbeidet i såvel lokal-TV som Uppdrag Granskning. Henns undersøkelser av mannsdominansen i kommunale selskap ga henne førstepris i Prix Egalia i 2010. Hun mottok den svenske SKUP-prisen «Guldspaden» i 2008 for avsløringen av... Read More →


Friday April 8, 2016 17:45 - 18:45
Osebergsalen