Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, April 9 • 10:30 - 11:30
Uløst - Norges første krimpod

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Podcasten Uløst fikk svært gode lyttertall i høst. Krimpoden ble  en snakkis, og både historien og musikken ble diskutert i sosiale medier.
Rubicon og VG forteller om hvordan de jobbet med podcasten, om hvilke metoder som er brukt, hva som gikk galt og hva som ble viktig. De vil også gi et svar på hvordan podcast kan fortelle noe annet og mer om nyhetene og historien bak nyhetene.

Moderatorer
avatar for Silje Sjursen Skiphamn

Silje Sjursen Skiphamn

Journalist/Styremedlem, Dagsavisen Fremtiden/SKUP
Silje Sjursen Skiphamn er journalist i Dagsavisen Fremtiden i Drammen og styremedlem i SKUP. Hun har 12 års erfaring som journalist, og har tidligere jobbet i blant annet Drammens Tidende og Nationen.

Forelesere
avatar for Cathinka Rondan

Cathinka Rondan

Prosjektsjef, Rubicon
Cathinka Rondan (40) jobber som prosjektsjef radio i Rubicon. Hun kom til den stillingen i august, fra 16 år NRK radio. Der har hun jobbet ti år i P3 og seks år i P2, med program som P3morgen, Juntafil, Radioresepsjonen, Sommer i P2, Radiodokumentaren, Hallo i uken og Salongen.
avatar for Tor-Erling Thømt Ruud

Tor-Erling Thømt Ruud

Krimreporter, VG
Tor-Erling Thømt Ruud (36) har jobbet i VG i åtte år. Mesteparten av tiden som krimreporter. Det siste året som nyhetssjef. Han kom fra NRK der han jobbet som programleder i P3, reporter/programleder i Dagsnytt/Dagsnytt 18 og Ukeslutt. Thømt Ruud startet i journalistikken som 17-åring i Smaalenenes Avis i Indre Østfold.


Saturday April 9, 2016 10:30 - 11:30
Ormen Lange 1

Attendees (13)