Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, April 8 • 19:15 - 20:15
Bli en Duracellkanin i sosiale medier

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Hvordan transformere seg fra papirjournalist til en digital distributør som behersker både lyd og bilde? Mette Bugge, journalist i Aftenposten, deler sine tips til hvordan du kan holde tritt med et medielandskap i massiv endring.  Hvordan bruke de nye verktøyene og få ut sakene i sosiale medier.

Mette Bugge er en av veteranene i Aftenposten og kan skilte med førti  års erfaring som journalist.  Bugge topper listene blant mediesaker som når ut på nett.


Moderatorer
avatar for Espen Sandli

Espen Sandli

Journalist/Styremedlem, Dagbladet/SKUP
Espen Sandli er leder av Magasinet i Dagbladet, hvor han har vært ansatt siden 2009. Jobbet tidligere i VG og Drammens Tidende. Har vunnet Skup-prisen, The European Press Prize, IT Sikkerhetsprisen og flere internasjonale priser. Står bak en rekke Skup-bidrag (Null_CTRL, SOS Rasisme, FIFA m.fl). Medlem av Skup-styret siden 2013.

Forelesere
avatar for Mette Bugge

Mette Bugge

Journalist, Aftenposten
Ansatt på Sporten Aftenposten i 1978 og har vært der siden. Før det ett års stipendiat i NRK, cand mag i historie, sosiologi, statsvitenskap og Idrettshøyskolen i Danmark.  Har dekket  12 OL og Paralympics, og skal til OL i Rio i august.


Friday April 8, 2016 19:15 - 20:15
Steinkloss

Attendees (6)