Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, April 8 • 17:45 - 18:45
Slik bruker vi data for å avdekke lesernes behov

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

I 2016 er ikke magefølelsen det beste reportasjeplanleggingsverktøyet vi har. Alle har tilgang til data som kan forutsi trender og informasjonsbehov. Tu.no-redaktør Svein-Erik Hole vil her gå gjennom verktøy og teknikker som sikrer at mer av innholdet vi publiserer matcher målgruppas behov, noe som i neste rekke legger grunnlag for en sunnere medieøkonomi.


Moderatorer
avatar for Amund Trellevik

Amund Trellevik

Journalist, NRK Finnmark
Amund Trellevik (32)Journalist, NRK Finnmark. Basert i Kirkenes. Bachelor journalistikk (Høgskolen i Oslo), russisk fra statsuniversitetet i Moskva og statsuniversitetet i St. Petersburg. Leder av Barents Press Norge. Tidligere jobbet i blant annet Dagsavisen, Aftenposten, Dagbladet, samt presserådgiver i Human Rights House Foundation.

Forelesere
avatar for Svein-Erik Hole

Svein-Erik Hole

Redaktør, Teknisk Ukeblad Media
Svein-Erik Hole er redaktør i Teknisk Ukeblad Media, som publiserer nettstedene tu.no, digi.no, tek.no, gamer.no, insidetelecom.no og diskusjon.no. Tidligere var han ansvarlig redaktør for klikk.no. Svein-Erik tilbragte våren 2014 i New York for å lære av de beste digitale mediebedriftene, og ble nylig kåret til Årets nyskaper av Oslo redaktørforening. Han er også fast gjesteforeleser ved... Read More →


Friday April 8, 2016 17:45 - 18:45
Ormen Lange 1

Attendees (5)