Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, April 8 • 19:15 - 20:15
Slik lager VG fotodokumentarer

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Møt vinneren av Årets bilde og mannen som nylig ble kåret til verdens nest beste pressefotograf! VG Helgs bildesjef og fotograf Espen Rasmussen har i over 20 år jobbet med å veilede, inspirere og utvikle dokumentarer sammen med avisens fotografer og designere. I tillegg har han selv også alltid hatt rom til å fotografere egne prosjekter. Rasmussen vil fortelle om sitt arbeid med fotodokumentarer, både fra et bildesjef-perspektiv og som fotograf, og han vil vise både tidligere prosjekter og historier han jobber med i dag.


Moderatorer
avatar for Marianne Tønset

Marianne Tønset

Journalist/Styremedlem, Adresseavisen/SKUP
Marianne Tønset er økonomijournalist i Adresseavisen. Hun har tidligere vært leder for Trondhjems Journalistforening og Hellkonferansen. Medlem i SKUP-styret fra 2014.

Forelesere
avatar for Espen Rasmussen

Espen Rasmussen

Billedsjef, VG
Espen Rasmussen jobber som bildesjef i VG Helg. I tillegg er han stadig på reise der han jobber med fotodokumetarer, både for avisen og i egen regi. Han har vunnet 36 priser i Årets Bilde, inkludert Årets fotograf i 2015. Espen ga i 2011 ut boken Transit, og mennesker på flukt, og i årene etter stilte han ut prosjektet i en rekke land.


Friday April 8, 2016 19:15 - 20:15
Ormen Lange 2

Attendees (9)