Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Saturday, April 9 • 15:30 - 16:30
Slik leker du med VG-utviklerne

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Vær med å lage digitalt gull – selv om du ikke kan kode!
VGs utviklingsavdeling viser hvordan de jobber med kreative prosesser før sakene publiseres. I god VG-tradisjon er det fritt frem for prøving og feiling, og i denne sesjonen får du se hva som ligger bak noen av prosjektene som er publisert det siste året.


Forelesere
avatar for Jari Bakken

Jari Bakken

Redaksjonell utvikler, VG
Jari Bakken er redaksjonell utvikler i VG og har mange års erfaring med søk og tekstanalyse. Han har brukt Elasticsearch til å analysere alt fra stortingsreferater, skattelister og postjournaler, til VG-artikler og Twitter-meldinger.
avatar for Tom Byermoen

Tom Byermoen

Designer og utvikler, VG
Tom Byermoen jobber som designer og utvikler i VGs redaksjon. Med en forkjærlighet for nyhetsgrafikk og kreative måter å fortelle historier på har han vært med på å utforme prisvinnende satsinger i VG i 10 år. Før dette har han blant annet jobbet i Dagbladet og Drammens Tidende.
avatar for Øyvind Engan

Øyvind Engan

Journalist og programmerer, VG
«I like challenging myself into learning new things. Just before I become good at something, I tend to switch to something else. Originally I’m a newspaper journalist, but then I taught myself some programming, and here I am – working as a web developer for Norway’s largest news site. At Noda I will share my experiences of what journalists can learn from developers and what developers can learn from... Read More →
avatar for Dan Kåre Engebretsen

Dan Kåre Engebretsen

Data Journalist and internet potato in VG, Verdens Gang
Redaksjonell utvikler, digitalt hode og datajournalist i VG. Glad i åpne data, og finne ut lure ting.
avatar for Sondre Nilsen

Sondre Nilsen

Redaksjonell utvikler, Verdens Gang
Sondre Nilsen er en del av VG-redaksjonens utviklingsteam og jobber med kreativ historiefortelling og visuelle presentasjoner i et pulserende miljø. Han er utdannet broingeniør fra NTNU, men gjorde lidenskap til jobb da han ble ansatt i VG i 2013. 


Saturday April 9, 2016 15:30 - 16:30
Ildverket

Attendees (11)