Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own
View analytic
Friday, April 8 • 19:15 - 20:15
Dypdykk i de pedofiles verden - dataarbeidet bak

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

VG Helg gjorde et dypdykk i de pedofiles verden, og i denne sesjonen får du et dypdykk i teknologien og framgangsmåten som ble brukt for «Nedlasterne». Du får se hvordan VG avdekket, identifiserte og konfronterte nordmenn som kjøper og laster ned overgrepsbilder- og filmer av barn.
I en annen sesjon får du høre hvordan VG jobbet med de pedofile, om etiske problemstillinger og bruk av skjulte opptak. 


Moderatorer
avatar for John Bones

John Bones

Journalist/Board Member SKUP, VG/SKUP
John Bones er journalist i VG og medlem i SKUP-styret. Bones har mange års erfaring med datastøttet journalistikk og har ledet SKUPs studieturer til NICAR-konferansene de siste tre årene. John hadde også ansvaret for dataseminarene under GIJC på Lillehammer i 2015. | Han har flere ganger undervist i databaserte teknikker på SKUP, ved Global Investigative Journalism Conference og ved nasjonale konferanser i... Read More →

Forelesere
avatar for Einar Otto Stangvik

Einar Otto Stangvik

Programmerer, VG
Einar Otto Stangvik har jobbet med datasikkerhet, programmering og IT-drift siden 2001. De siste årene har han søkt mot mer samfunnsmessig nyttig bruk av sin erfaring, og har slik funnet veien til pressen. Datagraving, kildevern og kampen mot digitalt misbruk er det han nå bruker det meste av sin tid på.


Friday April 8, 2016 19:15 - 20:15
Rauer

Attendees (25)